Despre noi

Max Cleaning

Specialisti in curatenie

Facebook Twitter Google + Pinterest

Primul nostru deziderat este ca toti clientii nostri sa beneficieze de avantajele unei curatenii profesioniste. Totodata, ne asiguram ca angajatii nostri sa fie la un inalt nivel de pregatire profesionala. Una din cerintele cele mai importante, pe care le impunem personalului nostru, este sa se ridice la nivelul asteptarilor clientului si astfel sa fie eficienti si de incredere, iar beneficiarul serviciilor sa fie multumit dupa fiecare curatenie.

Serviciile noastre de curatare si spalare mochete, curatare canapele si curatare tapiterii auto, au rezultate impecabile, astfel ca dupa vizita angajatilor nostri, clientii raman placut impresionati. Ne asiguram ca toti angajatii nostri sunt pregatiti profesional pentru cerintele dumneavoastra. Ne straduim ca serviciile pe care noi le punem la dispozitie sa fie de cea mai inalta calitatea si la preturi accesibile tuturor.

Clientii nostri pot fi siguri ca la plecarea echipelor noastre, vor beneficia de curatenia pe care si-au dorit-o. Locuinta sau biroul vor fi reimprospatate si vor arata impecabil.

Datorita eforturilor si profesionalismului angajatilor nostri suntem capabili sa asiguram servicii ireprosabile de curatare si spalare mochete, curatare canapele si curatare tapiterie auto. Pentru a ajunge la cel mai inalt standard al serviciilor, pe care le oferim, personalul nostru este permanent instruit.

Firma noastra asigura servicii de curatenie premium iar in momentul in care un client alege sa beneficieze de serviciile noastre, acest lucru ne obliga sa ne respectam angajamentul si propria reputatie. Modul in care ne facem treaba este pentru noi o chestiune de onoare si respect, atat fata de noi, fata de angajatii nostri si nu in ultimul rand fata de clientii nostri.


Profesionalism
Experienta
Calitate
Eficienta