Curatare tapiterie auto

Curatare tapiterie auto in Bucuresti

Ne dorim sa putem sa ne mandrim cu seriozitatea si temeinicia cu care ne facem treaba. Suntem mandri atunci cand clientii nostri sunt fericiti si multumiti de munca noastra.


Un autovehicul, ca sa fie un mijloc de transport sigur si confortabil, are nevoie de un motor bine intretinut, sa aiba caroseria si gemurile curate iar interiorul are nevoie sa fie permanent intretinut, motiv pentru care o curatare tapiterie auto este o conditie necesara si obligatorie.

Spalare tapiterie auto

Noi, Max Cleaning, ne-am gandit ca este firesc sa ne ocupam si de curatat tapiterie auto, in conditiile in care ne ocupam si de curatarea canapelelor si de curatarea si spalarea mochetelor. Un autovehicul, pana la urma, chiar poate fi comparat cu o mica locuinta pe roti.

Habitaclul unui autovehicul este nevoie sa fie unul curat, exact asa cum este necesar ca locuinta noastra sa fie una curata si lipsita de riscul de imbolnavire. Indiferent daca este vorba de un autoturism sau de un autocar, curatarea tapiteriilor de pe podea sau de pe scaune este necesara si obligatorie. Cand vine vorba de un microbuz sau autocar, responsabilitatea fata de sanatatea pasagerilor apasa greu asupra soferului atat din punctul

de vedere al securitatii deplasarii in trafic cat si a mediului din interiorul vehiculului.

Noi ne oferim serviciile de curatare tapiterie auto Bucuresti celor care au nevoie si sunt constienti de importanta igienei din autovehiculele pe care le poseda. Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor particulare, cat si companiilor care trebuie sa gestioneze un parc auto si care, cu siguranta, necesita intretinerea zonelor din interiorul vehiculelor. Indiferent daca este vorba de un mic autoturism, TIR, microbuz, rulota sau autocar, noi ne oferim serviciile spre a curata si igieniza.