Curatare si spalare mocheta

Curatare / spalare mocheta in Bucuresti

Echipele noastre de specialisti vin astfel, in sprijinul celor care vor sa aiba mochete curate, libere de agenti patogeni si alergeni.


Curatarea si spalarea mochetei este un serviciu specializat si profesionist pe care il oferim clientilor nostri din Bucuresti si Ilfov. Asiguram operatiunile de curatare si spalare mocheta Bucuresti atat pentru resedinte cat si pentru spatii tip office, expuse unui trafic intens.

spalare mocheta

Mocheta este expusa in permanenta riscului de a se murdari deoarece aceasta preia de pe incaltari toata mizeria adusa de afara, fie ca este iarna, toamna, primavara sau vara.

Putem spune ca daca avem o mocheta curata avem o casa curata, sau un sediu curat si sanatos. Mocheta este, pana la un punct, un filtru impotriva tuturor agentilor toxici sau murdariei care pot prezenta o amenintare la adresa sanatatii noastre. Daca acel punct critic este depasit, mocheta devine focar de infectie si boli.

Metodele folosite de noi sunt de injectie – extractie si curatare mecanizata cu monodisc rotativ. Datorita metodelor noastre de curatare mocheta si spalare mocheta rezultatele sunt cele mai bune. Astfel, este absorbita si eliminata orice fel de murdarie, de la praf, noroi, firimituri, resturi de tot felul, acarieni si pete. Dupa aplicarea procedeelor folosite de noi pentru curatare si spalare, mochetele sunt perfect curate si igienizate, toti alergenii eliminati si culorile mochetelor sunt improspatate.

Cu noi, aveti garantia lucrului bine facut, a curateniei impecabile si, in consecinta, veti beneficia de un spatiu curat si sanatos. Angajatii nostri au tot interesul sa isi faca treaba temeinic si cu seriozitate, fiind o chestiune de respect pentru munca si orgoliu personal. Noi, Max Cleaning, ne dorim sa facem treaba temeinic, astfel incat sa avem numai clienti incantati de rezultatele muncii si eforturilor noastre.